Internet vásárlási tanácsok

Mi a SEIKO-nál úgy gondoljuk, hogy a legjobb módja egy óra kiválasztásának és megvásárlásának, ha ellátogat egy hivatalos értékesítői üzletbe. Csak ezekben az üzletekben lehet biztos abban, hogy megtalálja a legújabb SEIKO kollekciókat, és csak itt biztosított, hogy az új órájának szíját térítésmentesen a kezére igazítsák.

Éppen ezért a SEIKO azt javasolja, hogy ne interneten keresztül vásároljon, kivéve, ha az egy hivatalos SEIKO forgalmazójáé, az ezen az oldalon megjelenő "SEIKO AUTHORIZED DEALER SITE" emblémával azonos jelzéssel van ellátva és rendelkezik kiskereskedelmi üzlettel, amelyet személyesen is felkereshet.

Néhány nem hivatalos oldal hamis vagy használt órákat árul, vagy olyan darabokat, amelyeket már megbontottak és ennél fogva nem érvényes rájuk a SEIKO jótállása. Más helyek nem biztosítják az eredeti SEIKO nemzetközi garanciát és nem nyújtanak semmiféle vásárlás utáni szolgáltatást sem.

A SEIKO nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a hivatalos értékesítőink a legkiválóbb termékeket és szolgáltatásokat nyújtsák. Kérjük, hogy éljen a lehetőséggel, amelyet csak ők tudnak biztosítani a SEIKO vásárlóinak. Ezeken az oldalakon bármilyen cikk-, fotó- vagy videó-anyag másolatának jogosulatlan használata szigorúan tilos. Kérjük, hogy vegyék figyelembe, hogy a SEIKO nem tud felelősséget vállalni semmilyen külső oldal, magánszemély vagy szervezet által támasztott követelésért vagy tett ígéretért, kivéve a SEIKO Watch Corporation esetében.

Információkért kérjük forduljon a TMC Kft.-hez, a SEIKO órák kizárólagos magyarországi forgalmazójához.